Groep 1-2c

Welkom in groep 1-2c

M 105 7002
Juffrouw Noor
ma-di-(woe)

M 105 7003
Juffrouw Inge
wo-do-vr
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Welkom in groep 1-2 c, de groep van juf Inge en juf Noor

De vakantie zit er weer op! We mogen er samen met jullie weer een leuk jaar van gaan maken. Op maandag 24 augustus zijn we het nieuwe schooljaar gestart met bekende en nieuwe gezichtjes. Leuk dat er weer nieuwe kleuters zijn om met ons te komen spelen, zingen, werken en nog veel meer. Wil je alvast een beetje weten hoe het gaat in onze groep?

Elke ochtend mag je bij binnenkomst een boekje gaan lezen of een speelboxje pakken. Daarin zitten allerlei kleine spulletjes waarmee je mag spelen. Als de bel is gegaan ruimen we op en gaan we gezellig samen in de kring zitten. Daar kunnen we dingen aan elkaar vertellen, liedjes zingen, luisteren naar verhaaltjes en nog veel meer. Daar staat ook ons digibord waarop we heel veel leuke dingen kunnen doen. ’s Ochtends eten we samen fruit in de klas en tussen de middag eten we samen ons brood op. Twee keer per dag spelen we in de hoeken en met de werkjes uit de kasten. We zorgen er samen voor dat iedereen mee kan doen. Als het nodig is helpen we elkaar en als we klaar zijn ruimen we samen op. In de vaste kring kunnen we aan elkaar vertellen hoe het is gegaan, we laten onze werkjes aan elkaar zien en we maken plannetjes voor de volgende keer. We zorgen er ook voor dat we veel bewegen; we spelen buiten waar je kunt rennen en fietsen en spelen in het zand. Je kunt er natuurlijk ook zelf nieuwe dingen bedenken. In de speelzaal gaan we gymmen, dansen en spelletjes doen. We gaan ook samen naar het hoekenlokaal, waar je een heleboel kunt ontdekken!

We vinden het belangrijk dat jullie zelf meedenken over hoe we er een fijne groep van maken. Dat jullie nieuwsgierig zijn en de kans krijgen om een heleboel te ontdekken en te leren. En wij gaan dat samen met jullie doen! We hebben er heel veel zin in!

1 2B

Log in