Welkom in groep 5

Roy

Meneer Roy

di - do - vrij

Graag stellen wij aan jullie voor: groep 5!

groep 5

Dit schooljaar gaan wij er samen een heel tof jaar van maken met veel leuke activiteiten waarvan we veel gaan leren. Rust in de groep, samenwerken en samen spelen vinden we heel belangrijk. We gebruiken hiervoor ook veel vormen uit mindfulness, Goed van Start en Goed gedaan. Verder leren we veel respect voor elkaar te krijgen door te praten met elkaar op de manier van “het Kan”. Rekenen met materialen en spelletjes op het leerplein in de gang komen ook iedere dag aan bod. Van en met elkaar leren staat centraal. Daarnaast werken we samen met de andere middenbouwgroepen aan projecten van IPC, waarin de wereldoriënterende vakken centraal staan en met elkaar worden verbonden. Hierin leren de leerlingen niet alleen vanuit hun eigen leervragen en doelen, maar leren ze ook belangrijke vaardigheden zoals bijvoorbeeld 'kritisch denken', 'creatief denken' en 'samenwerken'.

Kortom, het wordt een leerzaam jaar vol plezier!

groep 5 2