Welkom in groep 7

Verdyne
Meneer Verdyne
ma-di-wo-do-vr

Graag stellen wij aan jullie voor: groep 7!

groep 7

Graag stellen wij aan jullie voor: groep 7! We zijn met veel plezier gestart aan het nieuwe schooljaar. In groep 7 gaan wij aan de slag met een aantal leerzame (uitdagende) projecten. De eerst uitdaging is samen met de andere bovenbouwgroep werken met IPC. Bij “IPC” staat het effectief leren centraal, naast kennis vergaren richten we ons ook op vaardigheden en inzicht. Vaardigheden die hierbij centraal staan zijn o.a.; communiceren, samenwerken, probleemoplossend vermogen en kritisch denken. Wij zijn een creatieve, gezellige en muzikale groep. Met z’n eenendertigen gaan wij voor een leerzaam, creatief, sportief en gezellig schooljaar!!

Onze motto’s;

“Houd rekening met anderen en let vooral op jezelf”

“Behandel anderen zoals jezelf ook behandeld wilt worden”