Welkom in groep 8

paridean
Juffrouw Mieke
ma-di-wo-do-vr

Graag stellen wij aan jullie voor: groep 8!

Voor groep 8 wordt het dit jaar een spannend jaar. De kinderen moeten een school gaan kiezen voor het het voortgezet onderwijs. Om ze daar goed op voor te bereiden hebben ze nog wel het nodige te leren. Want hoe moet je bijvoorbeeld je huiswerk leren plannen?

Daarnaast willen we er natuurlijk voor zorgen dat alle kinderen zo hoog mogelijk scoren op hun eindtoets. In de laatste fase van het schooljaar zal het nog spannender gaan worden, want overleeft iedereen de spooktocht op het kamp wel! We sluiten het schooljaar af met een spetterende musical, waarna we op ludieke wijze afscheid gaan nemen. Al met al een schooljaar om naar uit te kijken.