Schoolondersteuningsprofiel

Schoolondersteunings profiel

Het Schoolondersteunings profiel laat zien wie we zijn, wat we doen en waarin we ons verder willen ontwikkelen. Het motto van onze school Sfeervol en kansrijk is hierbij steeds het uitgangspunt. We denken in ontwikkelkansen voor alle leerlingen. Hierbij hebben we als minimaal doel dat kinderen groei maken in hun ontwikkeling. Als ons dit niet lukt, stellen we ons vragend en kwetsbaar op en leggen we verbindingen naar anderen. In eerste instantie zoeken we hierbij naar mogelijkheden binnen onze wijk Oud Reeshof. Als dit niet mogelijk is, gaan we op zoek naar een passend aanbod binnen ons samenwerkingsverband.

Ons Schoolondersteuningsprofiel is beeldend weergegeven. Onder dit beeld ligt een uitwerking van de IVO-velden. (IVO staat voor Indicatiestelling vanuit Onderwijsbehoeften)

Download het Schoolondersteuningsprofiel in PDF formaat

Screenshot 2019 07 10 at 19.16.28